Güncel Haberler

Koç Itoudis ve Jekeri, Bayern Galibiyeti Ardından Konuştular

Turkish Airlines Euroleague açılış haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko konuk olduğu FC Bayern Munich’i 62-74’lük skorla yenmeyi başardı.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko koçu Dimitris Itoudis açıklamalarda bulundu:

Öncelikle takımımı tebrik ederim. Buradaki harika taraftarlarımız da teşekkürü hak ediyor. Bizi evimizde gibi hissettirdiler. Bugün savunmamız en önemli faktördü. Çok fazla top kaybına zorladık ve ritimden çıkardık. Onları top kayıplarına zorladığımız aşikardı. Savunmadaki tutkumuz kilit faktör oldu.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Maçın yıldızlarından Tonye Jekiri ise şu ifadeleri kullandı:

Arkadaşlarım bana önemli katkı sağladı. Beni uygun pozisyonda buldular. O nedenle burada daha çok övgü takım arkadaşlarıma gitmeli. Takım kimliği bulmaya çalışıyoruz, bunun üzerine çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu adım adım gelişen bir süreç. Şimdi önümüzdeki maça bakmalıyız.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …