Güncel Haberler

İDDİA: Cleveland’da Cedi’nin Takası Gündemde!

NBA‘de takımlar 2022-23 sezonu öncesi hazırlık maçlarını sürdürürken aynı zamanda kadrolarını da yapılandırmaya devam ediyorlar.

Bu dönemde Cleveland Cavaliers forması giyen milli oyuncumuz Cedi Osman hakkında bir takas iddiası gündeme geldi.

John Gambadoro’nun haberine göre; Phoenix Suns‘dan ayrılması gündemde olan Jae Crowder’ı kadrosuna katmak isteyen Cavaliers‘ta takas görüşmelerinde Cedi Osman da masaya geldi. Geçtiğimiz sezon Suns‘a karşı oynadığı iki maçta 16-30 şut isabetiyle toplamda 43 sayı üreten Cedi, Crowder takası için öne çıkan adaylardan birisi.

Milli oyuncumuz geçen sezon NBA’de 66 maçta görev alırken 10.7 sayı, 2.2 ribaund, 2.0 asist ortalamaları ile katkı vermişti.

2015 draftında Wolves tarafından 2. tur 31. sıradan seçilmiş ve ardından Cavs’a takaslanmıştı ki 2017’den bu yana da Cavs formasını giymeye devam ediyor.

Takas döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen bir çok takımın listesinde olan Crowder ise geçen sezon 67 maçta sahaya çıkarkan 9.4 sayı, 5.3 ribaund, 1.9 asist ile katkı vermişti. Celtics, Sixers, Mavs ve Heat şuana kadar onu gündemine alan ekipler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …