Güncel Haberler

Miami’den En İyi Altıncı Adam Herro’ya 3 Haneli Yeni Sözleşme!

NBA Doğu Konferansı ekiplerinden Miami Heat, geçen sezon En İyi Altıncı Adam seçilen Tyler Herro ile yeni bir sözleşme imzaladı.

Herro, çok iyi bir çaylak sezonu geçirmiş ancak ardından beklentileri karşılayamamış, düşüşe geçmişti. Geçen sezon ise adeta yeniden doğdu ve 20.7 sayı, 5.0 ribaund, 5.0 asist istatistiklerini yakalayan genç yıldız sezonunun en iyi altın adamı seçildi.

22 yaşındaki genç yıldı, çaylak kontratının dördüncü yani son yılına giriyor. Yani yeni bir kontrat imzalamaması durumunda 2023 yazında sınırlı serbest oyuncu olacaktı. Ama Miami elini çabuk tuttu ve Herro’yu uzun yıllar daha organizasyonun bir parçası olacak hamleye imza attı.

ESPN’in haberine göre Heat ile Herro 4 yıllık toplam 130 milyon dolarlık yeni bir sözleşmeye imza attılar.

Geçtiğimiz yıl Doğu Konferansı Finalleri’ne kalmayı başaran Heat, Celtics‘e karşı evinde oynadığı 7. maçı kaybederek sezonu konferans finalinde noktalamak zorunda kalmıştı ki Herro da sakatlığı nedeniyle vasat bir seri geçirmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Boston, Miami’de Yine Kazandı

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 4. maçında Boston Celtics konuk olduğu Miami Heat‘i 88-102 …