Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Rockets’dan Spurs’e Farklı Tarife (Alperen 13+5+3)

NBA’de artık 2022-23 sezonunun başlamasına sayılı günler kaldı ve takımların hazırlık maçları da son sürat devam ediyor.

Batı Konferansı’nın iki temsilcisi Houston Rockets ile San Antonio Spurs hazırlık maçında karşı karşıya geldiler ve Rockets rakibini 134-96’lık skorla sahadan sildi.

Rockets’da çaylak Jabari Smith 21 sayı, 8 ribaund ile öne çıkarken, milli oyuncumuz Alperen Şengün 13 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile oyunun her alanında katkı verdi. Eric Gordon 13 sayı, 2 ribaund ve bir diğer çaylak Tari Eason da kenardan gelerek 21 sayı, 10 ribaund ile double-double performansına imza attı.

Spurs cephesinde ise Devin Vassell 13 sayı, Isaiah Roby 12 sayı, 5 ribaund, Zach Collings 11 sayı, 3 ribaund, 4 asist ve Jakob Poeltl 9 sayı, 10 ribaund ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …