Güncel Haberler

ŞOK: Bahçeşehir, İki Yabancısını Birden Kaybetti!

Geçtiğimiz sezon FIBA Europe Cup’ı kazanarak ülkemize bir Avrupa kupası getirmeyi başaran Bahçeşehir Koleji, yeni sezonda ülkemizi FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsil edeceği için de kadrosunu önemli isimlerle güçlendirmişti yaz döneminde.

Ancak Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde açılış maçına çıkmalarına saatler kala kulüpten üzücü bir açıklama geldi. Langston Hall ve Jaka Blazic, geçirdikleri bel fıtığı ameliyatı sebebiyle yaklaşık üç ay parkelerden uzak kalacak.

Geçtiğimiz yıl Bahçeşehir’e katılan Hall, FIBA EuropeCup’ta forma giydiği 16 maçta 6.3 sayı, 2.7 ribaund, 5.3 asist ortalamaları tutturmuştu.

Yaz döneminde Cedevita Olimpija’dan takıma transfer olan Blazic ise geçen sezon 7DAYS EuroCup’ta yer aldığı 19 maçta 15.4 sayı, 4.8 ribaund, 3.6 asist ortalamaları tutturmuştu.

Bahçeşehşir, Basketbol Süper Ligi’nde yeni sezonu yarın 2 Ekim Pazar günü 15.30’da Fenerbahçe Beko deplasmanında açacaklar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …