Güncel Haberler

Galatasaray’a Floyd’dan Kötü Haber Geldi!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi‘nde açılış haftası tüm heyecanı ile devam ediyor ama Galatasaray NEF sezonun ilk maçı öncesi kötü bir haber aldı.

Sarı kırmızılıların yeni transferlerinden biri olan Amerikalı pivot Jehyve Floyd‘un sakatlığı nedeniyle 4 ile 6 hafta arasında bir süre boyunca parkelerden uzak kalacağı açıklandı.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekildeydi:

Oyuncumuz Jehyve Floyd’un sponsor hastanemiz Medical Park’ta yapılan kontrolleri sonucunda, ayak tarak kemiğinde kırık tespit edilmiştir. Tedavi sürecinin 4 ile 6 hafta arası sürmesi öngörülen oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Galatasaray Spoer Kulübü

Sarı kırmızılılar BSL’de açılışı 2 Ekim Pazar günü Anadolu Efes karşısında Sinan Erdem’de deplasman takımı olarak yapacaklar. Sonrasında haftaiçi ise BCL’deki açılış maçlarında, 5 Ekim’de Oostende ile deplasmanda karşılaşacaklar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …