Güncel Haberler

Griffin’in Yeni Adresi Boston Oldu!

NBA‘de transfer gündemi sezonun başlamasına kısa bir süre kala hareketlendi.

Doğu’nun güçlü ekiplerinden, geçen sezonun NBA finalisti Boston Celtics, Gallinari’nin sakatlığının da etkisiyle uzun rotasyonuna önemli bir takviye yaptı.

Celtics, serbest oyuncu konumundaki tecrübeli forvet Blake Griffin ile ESPN’in haberine göre 1 yıllık kontrat imzaladı.

Son 2 sezonunu Nets’de geçiren 33 yaşındaki Griffin, geçen sezon ise 56 maçta süre alırken 6.4 sayı, 4.1 ribaund, 1.9 asist ile katkı vermişti.

2.06 metre boyunda olan Griffin, 2009 NBA Draftı’nda 1. sıradan Clippers tarafından seçilmişti ki 2011’de de yılın çaylağı ödülünün sahibi olmuştu ve All-Star smaç yarışması şampiyonluğunu kazanmıştı. Burada geçirdiği 9 yılın ardından, 3 yıl Pistons formasını giymişti ve son olarak da geçen sezon Nets formasını terletmişti. Kariyeri boyunca 6 kez All-Star seçilmesinin yanında 3 kez de yılın en iyi ikinci beşinde kendisine yer bulmuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …