Güncel Haberler

RESMİ: Bacon, Lakers ile Hazırlık Kampı Kontratı İmzaladı

Geçtiğimiz sezon AS Monaco ile ilk kez sahne aldığı Euroleague’de sergilediği performansla beğenileri toplayan Dwayne Bacon‘ın yeni adresi belli oldu.

Bir süredir NBA takımlarından Los Angeles Lakers ile deneme antrenmanlarına çıkan 27 yaşındaki şutör kanat oyuncusu hazırlık kampı için geçerli olmak üzere kontratı kaptı.

2017-20 yılları arasında Orlando ve Charlotte formaları ile NBA’de boy gösteren Bacon, ortalama 19.4 dakika sahada kalırken 7.3 sayı, 2.6 ribaund, 1.1 asist istatistikleriyle katkı vermişti.

Geçen sezon ise Fransız ekibi ile Euroleague’de 14.0 sayı, 3.1 ribaund, 1.1 asist, 1.0 top çalma ve Pro A’da ise 12.1 sayı, 4.0 ribaund, 1.4 asist ile mücadele etmişti.

Lakers’ın şuanda 12 tane garanti kontratı var ve sezona girerken bu sayıyı 15’e çıkarma hakları var. Dolayısıyla Bacon’ın performansına göre konratını garanti hale getirme şansı sürüyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …