Güncel Haberler

BSL Yayın Hakları Konusunda beIN Sürprizi!

Basketbol Süper Ligi‘nin yayın hakları konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı.

Basketfaul’de yer alan habere göre daha önce belirtildiği üzere Tivibu Spor’un değil beIN Sports‘un yayın haklarını alacağı iddia edildi.

TBF ile beIN yönetimi arasında yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği, taraflar arasında imza öncesi sadece ufak detayların bulunduğu belirtildi. Farklı bir gelişme yaşanmazsa 2022-23 sezonunda BSL maçlarını TRT Spor ile beIN Sports ortak olarak yayınlanacak. Hangi kanalın hangi saatteki maçları vereceği daha sonra açıklanacak.

Büyük olasılıkla TRT Spor, haftasonu 2 ve Pazartesi ile Cuma birer olmak üzere haftada 4 maç yayınlayacak. Kalan 4 maç için beIN Sports tarafından yayınlanacak. Bildiğiniz üzere beIN Sports Euroleague yayın haklarını S Sports’a kaptırmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …