Güncel Haberler

Theis, Bronz Madalya Sonrası Açıklamalarda Bulundu

2022 FIBA EuroBasket‘de Polonya’yı yenerek 17 yıl aradan sonra madalyayı kazan Almanya‘da bu başarının temel faktörlerinden biri olan Daniel Theis açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli uzun bronz madalyayı boynuna astıktan sonra basın mensuplarının karşısına geçti:

Hedefimiz madalyaydı. Bu yaz bir araya geldiğimizde hedefimiz madalya dedik. Açıkçası, yarı finaldeyken altın madalya için finale kalmak istiyorsunuz. Mağlubiyet bir hayal kırıklığı yarattı ancak sonunda madalya amacımıza ulaştık.

Milli takımla birlikte başarılı olmak istiyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi bütün rakiplerimize saygı duyuyoruz ancak korkmuyoruz. Artık tüm oyuncular ve takımlar da bize saygı duymak zorunda. Harika bir takımımız var. Onu bu turnuvada gösterdik ve umarım uzun yıllar boyunca da bu devam eder.

İspanya’ya kaybettikten sonra kolay olmadı ama takım olarak bir araya geldik. Zor, muhtemelen kariyerinizin en büyük yenilgisinin ardından geliyorsunuz ve odaklanmanız, konsantre olmanız gerekiyor. Çünkü bu maç da önemliydi, madalya için oynuyorsunuz. Tüm turnuva boyunca takım olarak bir arada kaldığımızı düşünüyorum.

Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kasım Penceresi Sonrası Avrupa’dan Dünya Kupası Bileti Kapan Takımlara Göz Atalım

2023 FIBA Dünya Kupası Avrupa elemelerinde 2. turun Kasım penceresi sona erdi. Bu pencerede 4 …