Güncel Haberler

Kostas Antetokounmpo, Bulls ile Antrenman Kampı Sözleşmesi İmzaladı

NBA‘de son sezonlara damga vuran süper yıldızlardan biri olan Giannis’in kardeşi olan Kostas Antetokounmpo da kariyerine NBA’de deam etmek istiyor ve bunun için tüm fırsatları değerlendiriyor.

Geçen sezon Euroleague’de Asvel forması ile izlediğimiz Kostas, The Athletic’in haberine göre Chicago Bulls ile antrenman kampı kontratı imzaladı, iki yönlü bir kontrat kapmaya çalışacak.

2018 NBA Draftı’nda 60. sıradan Sixers tarafından seçilen 24 yaşındaki genç uzun daha önce NBA’de Dallas ve Lakers formalarını giymişti ki 2020’de de Lakers ile şampiyonluk yaşamıştı.

Kostas geçen sezon Asvel ile Pro A’da şampiyonluk yaşarken 4.3 sayı, 2.2 ribaund ile katkı vermişti. Euroleague’de ise 26 maçta 5.8 sayı, 2.7 ribaund ortalamaları ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …