Güncel Haberler

Schröder’den Yunan Taraftarına Cevap Geldi!

2022 FIBA EuroBasket çeyrek final karşılaşmasında turnuvanın ev sahibi Almanya, favorilerden biri olan Yunanistan’ı Berlin’de 107-96’lık skorla ddevirdi ve turnuvanın dışına iterek yarı final biletini kaptı.

Karşılaşmanın son bölümlerinde iki taraf arasında gergin anlar yaşandığını gördük. Schröder’in koç Itoudis ve Yunan benchine doğru yaptığı hareketler, gösterdiği reaksiyon tepki çekti.

Alman guard, olayla ilgili kendi Instagram hesabından şu sözleri dile getirdi:

Yunan sporseverler… Bugün salonda harika bir atmosfer vardı. Oyuncuların söylediği birçok şeye tahammül edebilirim ancak ailem hakkında söylenen kötü sözleri hazmedemem. Bu yapılan doğru değil. Bu yüzden bana nasıl davranacağımı söylemeyin!

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kasım Penceresi Sonrası Avrupa’dan Dünya Kupası Bileti Kapan Takımlara Göz Atalım

2023 FIBA Dünya Kupası Avrupa elemelerinde 2. turun Kasım penceresi sona erdi. Bu pencerede 4 …