Güncel Haberler

Slovenya’nın Canını Sıkan Sakatlık Haberi!

2017’de düzenlenen son EuroBasket’in şampiyonu Slovenya, burada 2022 FIBA EuroBasket‘de de en güçlü favorilerden biri olduğunu ölüm grubu olarak adlandırılan B grubundan beşte 4 yaparak lider olarak çıkıp kanıtlamıştı.

Ardından son 16 eleme turunda Doncic’in müthiş perfırmansı sayesinde Belçika engelini rahat geçmişlerdi.

Takımda herşey böyle yolunda gidiyorken bir sakatlık haberi ile canlar sıkıldı. Takımın liderlerinden biri olan Goran’ın kardeşi Zoran Dragic‘in sakatlandığı ve turnuvaya devam edemeyeceği açıklandı. Son 16’daki Belçika mücadelesinin ilk yarısında sakatlık yaşamıştı.

Turnuvaya devam edemeyecek olan Dragic, Sırbistan Federasyonu’nun resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Görünen o ki Avrupa Şampiyonası’nın kritik çarpışmalarında takımımla beraber olamayacağım. Ben de takım arkadaşlarıma bençten yardım edeceğim. Sürekli yüksek sesimle tezahürat yapacak ve önümüzdeki günlerde ihtiyacımız olacak olan pozitif enerjiyi onlara vermeye çalışacağım. Arkadaşlarımın sahada her şeyleriyle mücadele edeceklerini biliyorum. Günün sonunda hepimizin çok istediği iyi sonuca hep beraber bakacağız.

Slovenya, 14 Eylül Çarşamba akşamı 21.30’da yarı final bileti için Polonya ile kozlarını paylaşacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Eski Asistanından Koç Itoudis’e Ağır Eleştiri!

2022 FIBA EuroBasket bir çok sürprizin yaşandığı özel ve unutulmaz bir turnuva olarak tarihteki yerini …