Güncel Haberler

Koç Ataman ve Buğrahan, Fransa Maçının Ardından Açıklamalar Yaptılar

2022 FIBA EuroBasket‘te Berlin’de oynanan son 16 eleme maçında A Milli Takımımız güçlü rakibi Fransa karşısında çok iyi mücadele etmiş ama basit hatalar nedeniyle uzatma sonunda 86-87’lik skorla kaybetmiş ve maalesef turnuvaya veda etmişti.

Karşılaşmanın ardından tecrübeli koç Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

Bu maçın değerlendirmesini yapmak çok zor. Basketbol tuhaf bir oyun. Bazen çok büyük mutluluklar bazen de bu denli acı verici mağlubiyet yaşıyoruz. Benim kariyerimin belki de en can yakıcı, en ağır mağlubiyeti bu. Türk halkına bu galibiyeti vermeye çok yakındık. Maç boyunca müthiş mücadele ettik. 2019 yılında oynanan ABD maçında da aynısı olmuş. Kısmetsizlik mi, becerisizlik mi, aşırı heyecan mı deriz… Basketbol böyle bir oyun. ‘Kazandım’ derken bir anda turnuvadan eleniyorsun.

Türkiye Basketbol Federasyonu

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

FIBA Dünya Sıralaması: ABD Yeniden Zirvede ve Maalesef Türkiye İlk 20 Sıranın Dışında…

2023 Dünya Kupası’nın sona ermesinin ardından FIBA da Dünya Sıralaması’nı turnuvada alınan sonuçlara göre güncelledi. …