Güncel Haberler

Slovenya, Belçika’yı Beklendiği Gibi Farklı Geçti

2022 FIBA EuroBasket‘de Berlin’de oynanan son 16 eleme maçında Slovenya rakibi Belçika‘yı 88-72’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Slovenya adını çeyrek finale yazdırdı ve Ukrayna – Polonya maçının galibi ile karşılaşacak.

Slovenya’da Luka Doncic yine durdurulamaz bir performans sergiledi ve 35 sayı, 4-10 3sayı, 5ribaund, 5 asist, 4 top çalma ile maçın yıldızı oldu. Klemen Prepelic 13 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Mike Tobey 12 sayı, 6 ribaund ve Goran Dragic 11 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Belçika cephesinde ise Emmanuel Lecomte 16 sayı, 4 ribaund, 2 asist, Pierre-Antoine Gillet 15 sayı, 10 ribaund, 2 asist ve Jonathan Tabu 9 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile direnmeye çalışan başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Maç Analizi: Milliler Müthiş Bir Basketbolla Belçika’yı Bozguna Uğrattı!

2023 FIBA Dünya Kupası Avrupa elemeleri 2. tur I grubu mücadelesinde A Milli Takımımız konuk …