Güncel Haberler

Sırbistan, Beklendiği Gibi Polonya’yı Rahat Geçip Liderliği Kaptırmadı

2022 FIBA EuroBasket‘te Prag’da oynanan D grubunun son maçında Sırbistan rakibi Polonya karşısında sürprize izin vermedi ve 96-69’luk skorla kazanarak grubu lider olarak tamamladı.

Bu sonuçla Sırbistan son 16 turunda İtalya ile eşleşirken, Polonya ise grubu 2. sırada bitirerek çaprazdan Ukrayna ile eşleşmiş oldu.

Sırbistan’da Nikola Jokic 19 sayı, 6-7 2sayı, 5 ribaund ile öne çıkarken, Nikola Milutinov 16 sayı, 5-7 2sayı, 3 ribaund, Marko Guduric 15 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Vasilije Micic 12 sayı, 4 ribaund, 9 asist, Nikola Kalinic 11 sayı ve Dejan Davidovac 10 sayı, 3 ribaund, 5 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Polonya cephesinde ise Michal Michalak 17 sayı, 3-4 3sayı, 4 ribaund ve Lukasz Kolenda 10 sayı ile yegane çift haneli skor üretebilen isimler olurken, Michal Sokolowski ise 9 sayı ile diğer direnen isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bundle Basket Servisi

Türkiye’nin En Sevilen Haber Uygulaması Bundle Yenilendi!

Basket Servisi‘nin de yayıncıları arasında bulunduğu Bundle’ın yeni versiyonu App Store ve Google Play’de! Bundle …