Güncel Haberler

İtalya, Britanya’yı Farka Boğdu ve Grubu 4. Sırada Tamamladı

2022 FIBA EuroBasket‘de Milano’da oynanan C grubu son maçında İtalya konuk ettiği Büyük Britanya‘yı 56-90’luk skorla farka boğdu.

Bu sonuçla İtalya grubu 4. sırada bitirdi ve son 16 turunda Sırbistan’ın rakibi oldu. Britanya ise zaten elenmiş, bu maça sadece formalite için çıkmıştı.

İtalya’da Simone Fontecchio 18 sayı, 3-4 3sayı, 4 ribaund, 4 asist ile en skorer isim olurken, Gigi Datome 13 sayı, 3-4 3sayı, 4 ribaund, Nicolo Melli 11 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Giampaolo Ricci 10 sayı, 8 ribaund, 4 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Britanya cephesinde ise Myles Hesson 18 sayı, 4-10 3sayı, 6 ribaund ve Carl Wheatle 12 sayı, 7 ribaund, 3 asist ile yegane çift haneli skor üretebilen isimler olurken, Luke Nelsomn ise 8 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile katkı verebilmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Sırbistan, Britanya’yı Farklı Geçip Son Dünya Kupası Biletini Kaptı!

2023 FIBA Dünya Kupası Avrupa elemeleri I grubu son maçında Sırbistan konuk ettiği Büyük Britanya‘yı …