Güncel Haberler

Karadağ, Gürcistan’ı Yenerek Grubu 3. Bitirdi

2022 FIBA EuroBasket‘te Tiflis’de oynanan A grubu son maçında Karadağ, ev sahibi Gürcistan‘ı 73-81’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Karadağ grubu 3. sırada tamamlayarak son 16 eleme turunda Almanya’nın rakibi oldu. Gürcistan ise turnuvadan elendi.

Karadağ’da Igor Drobnjak 22 sayı, 3-5 3sayı, 3 ribaund ile öne çıkarken, Kendrick Perry 17 sayı, 3-8 3sayı, 4 ribaund, 9 asist ve Bojan Dubljevic 10 sayı, 2 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Gürcistan cephesinde ise Giorgi Shermadini 14 sayı, 9 ribaund, 2 asist, 2 top çalma, 3 blok ile komple bir performans sergilerken, Sandro Mamukelashvili 15 sayı, 10 ribaund, Duda Sanadze 14 sayı, 3-6 3sayı, 2 asist ve Thad McFadden 16 sayı, 3-10 3sayı, 4 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Eski Asistanından Koç Itoudis’e Ağır Eleştiri!

2022 FIBA EuroBasket bir çok sürprizin yaşandığı özel ve unutulmaz bir turnuva olarak tarihteki yerini …