Güncel Haberler

Polonya, Hollanda Karşısında Hata Yapmadı

2022 FIBA EuroBasket‘de Prag’da oynanan D grubu 4. maçında Polonya, rakibi Hollanda‘yı 69-75’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Polonya 3. galibiyetine ulaştı ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturduğu gibi Top 16 biletini de garantilemiş oldu. Hollanda ise 4. maçta 0 çekerek turnuvaya veda etti, son maça sadece formalite için çıkacak.

Polonya’da Mikal Sokolowski 24 sayı, 7-8 2sayı, 5 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırken, Aleksander Balcerowski 16 sayı, 8-9 2sayı, 7 ribaund, 4 asist ve Jakub Garbacz 10 sayı, 3-4 3sayı, 2 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Hollanda cephesinde ise Charlon Kloof 26 sayı, 4-7 3sayı, 4 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Yannick Franke ise 13 sayı, 0-6 3sayı, 3 ribaund, 3 asist ile diğer çift haneli skor üretebilen isim oldu. Leon Williams da 9 sayı, 3 asist ile onlara eşlik etti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

İspanya’nın Yeni Yıldızı Brown, Altın Madalya Sonrası Açıklamalarda Bulundu

2022 FIBA EuroBasket final maçında Fransa’yı yenerek şampiyon olan İspanya, tarihinde dördüncü kez altın madalyanın …