Güncel Haberler

İsrail, Avdija ile Son Çeyrekte Dönerek Hollanda’yı Geçebildi

2022 FIBA EuroBasket‘de Prag’da oynana D grubu 2. maçında İsrail, zayıf rakibi Hollanda karşısında beklenemedik şekilde zorlansa da son çeyrekte Avdija liderliğinde geri dönerek 67-74 kazanmayı bildi.

Bu sonuçla İsrail, ikinci maçını da kayıpsız geçerken, Hollanda ise yine kaybetti.

İsrail’de Deni Avdija 21 sayı, 7-7 s.atış, 4 ribaund ile en skorer isim olurken, Yam Madar 14 sayı, 4-8 3sayı, 3 ribaund, 3 asist ve Roman Sorkin 10 sayı, 6 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Hollanda cephesinde ise Worthy de Jong 12 sayı, 2-8 3sayı, 4 ribaund, 3 asist, 3 top çalma, Charlon Kloof 11 sayı ve Mohamed Kherrazi 10 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bronz Madalyalı Koç Herbert, EuroBasket Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Son yılların sahadaki basketbol adına en kaliteli turnuvalarından biri olan 2022 FIBA EuroBasket sona erdi. …