Güncel Haberler

Hırvatistan, Britanya’ya Patladı!

2022 FIBA EuroBasket‘de Milano’da oynanan C grubu ikinci maçında Hırvatistan, son anlarda kaybettiği Yunanistan karşılaşmasının acısını Büyük Britanya’dan çıkardı ve 65-86 gibi farklı bir skorla kazandılar.

Hırvatistan bu sonuçla ilk galibiyetini, Britanya 2. maçını da kaybetti ve son sırada yer almaya devam etti.

Hırvatlarda Dario Saric 15 sayı, 8 ribaund, 5 asist, Ivica Zubac 15 sayı, 6 ribaund, 3 blok, Bojan Bogdanovic 15 sayı, 2 ribaund, Mario Hezonja 13 sayı, 10 ribaund ve Dominik Mavra 11 sayı, 2 ribaund, 5 asist ile galibiyet getiren başlıca isimler olmuşlardı.

Britanya cephesinde ise Myles Hesson 18 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile karşılaşmanın en skorer ismi olurken, Patrick Whelan 14 sayı, 3-4 3sayı, Gabriel Olaseni 10 sayı, 5 ribaund ve Luke Nelson 9 sayı, 4 ribaund, 6 asist ile direnmeye çalışan isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kasım Penceresi Sonrası Avrupa’dan Dünya Kupası Bileti Kapan Takımlara Göz Atalım

2023 FIBA Dünya Kupası Avrupa elemelerinde 2. turun Kasım penceresi sona erdi. Bu pencerede 4 …