Güncel Haberler

Finlandiya, Polonya’yı Ezdi Geçti!

2022 FIBA EuroBasket’de Prag’da oynana D grubu 2. maçında Finlandiya, rakibi Polonya‘yı 89-59’luk tam anlamıyla ezdi geçti.

Bu sonuçla iki takım da birer galibiyetl yollarına devam ettiler ve Finlandiya averajla 2. sırada yer alırken, Polonya ise arkasında 3. sırada konumlandı.

Finlandiya’da Sasu Salin 18 sayı, 6-10 3sayı, 3 ribaund, 6 asist ile yıldızlaşırken, Lauri Markkanen 17 sayı, 5 ribaund, 4 asist ve Elias Valtonen 12 sayı, 5 ribaund, 2 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Polonya cephesinde ise Michal Sokolowski 8 sayı, 2 ribaund, 3 asist, Mateusz Ponitka 8 sayı, 5 asist, Lukasz Kolenda 7 sayı, 2 ribaund ve Aaron Cel 7 sayı, 3 ribaund ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

İspanya Milli Takımlarının 2022 Yılı Karnesi Parmak Issırtıyor!

İspanya basketbolu kuşkusuz altın çağını yaşıyor. Avrupa’nın ekol ülkelerinden biri olan İspanya, sadece A takım …