Güncel Haberler

Almanya, Bosna’yı Schröder ve Wagner’in Skorer Oyunuyla Geçti

2022 FIBA EuroBasket‘de Köln’de oynanan B grubu 2. maçında ev sahibi Almanya, rakibi Bosna Hersek‘i Wagner ve Schröder’in skorer oyunu eşliğinde 92-82’lik skorla geçti.

Bu sonuçla Almanya yoluna ikide iki ile devam ederken Bosna ise 2. maçında ilk yenilgisini almış oldu.

Almanya’da Dennis Schröder 18 sayı, 3 ribaund, 9 asist ile en etkili isim olurken, Franz Wagner 18 sayı, 5 ribaund, Johannes Thiemann 14 sayı, 7-7 s.atış, 5 ribaund, Andreas Obst 13 sayı, 3-4 3sayı, 2 ribaund ve Johannes Voigtmann 10 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bosna cephesinde ise Dzanan Musa 30 sayı, 2 ribaund, 4 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Jusuf Nurkic 21 sayı, 1-6 3sayı, 7 ribaund, 3 blok ve John Roberson 13 sayı, 3-9 3sayı, 3 ribaund, 4 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kasım Penceresi Sonrası Avrupa’dan Dünya Kupası Bileti Kapan Takımlara Göz Atalım

2023 FIBA Dünya Kupası Avrupa elemelerinde 2. turun Kasım penceresi sona erdi. Bu pencerede 4 …