Güncel Haberler

Ukrayna, Britanya’yı Farka Boğdu!

2022 FIBA EuroBasket C grubunda Milano şehrinde oynanan maçta Ukrayna, rakibi Büyük Britanya‘yı 90-61’lik skorla farka boğdu ve turnuvaya galibiyetle başlayan taraf oldu.

Ukrayna’da Svi Mykhailiuk 17 sayı, 5-11 3sayı, 5 ribaund, 4 asist, 3 top çalma ile yıldızlaşırken, Alex Len 13 sayı, 6 ribaund, Bogdan Bliznyuk 10 sayı, 4 ribaund, 5 asist ve Ilya Sydorov 10 sayı ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Britanya cephesinde ise Luke Nelson 16 sayı, 4-7 3sayı, 5 asist ile en skorer isim olurken, Daçkalı Gabriel Olaseni 10 sayı, 9 ribaund, 2 asist ve Myles Hesson 10 sayı, 5 ribaund ile ayakta kalmaya çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Eski Asistanından Koç Itoudis’e Ağır Eleştiri!

2022 FIBA EuroBasket bir çok sürprizin yaşandığı özel ve unutulmaz bir turnuva olarak tarihteki yerini …