Güncel Haberler

Koç Pozzecco, EuroBasket Öncesi Değerlendiremelerde Bulundu

2022 FIBA EuroBasket‘in dişli takımları arasında gösterilen İtalya, ev sahibi olarak yer aldığı C grubunda öncelikle ilk 4 sırada yer almayı hedefliyor ve en önemli rakipleri de Yunanistan olacak zirve yolunda.

İtalya ile Yunanistan, 3 Eylül Cumartesi günü saat 22.00’de karşı karşıya gelecek. Fakat öncelikle İtalya’nın Estonya ile karşılaşması var.

İtalya Milli Takımı başantrenörü Gianmarco Pozzecco, 2 Eylül Cuma günü oynayacakları Estonya maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Başarılı çalıştırıcı, Giannis Antetokounmpo tehdidi ve Danilo Gallinari’nin sakatlığı üzerine konuştu.

Pozzecco, Giannis’in savunmasında oyuncularına güvendiğini sözlerine ekledi:

Giannis Antetokounmpo’nun videolarını izlemeye başlarsam depresyona girerim. Ama oyuncularımın ona karşı sahaya koyacağı büyük tutkuya güveneceğim.

Eurohoops

34 yaşındaki Danilo Gallinari, EuroBasket 2022’de İtalya’nın en önemli kozlarından birisi olacaktı. Deneyimli oyuncu, hazırlık maçında yaşadığı talihsiz sakatlık sebebiyle turnuvayı kaçıracak.

Gallo’nun sakatlığı üzerine konuşan Pozzecco, işlerinin zorlaştığını belirtti:

Danilo Gallinari turnuvaya katılamadığı için üzgünüz. Oyuncularımın ne kadar üzgün olduğunu gördüm. Tessitori’nin kadroya dönmesinden ötürü mutlu olsak bile Gallinari’nin yokluğu görevimizi daha da zorlaştırıyor.

Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kasım Penceresi Sonrası Avrupa’dan Dünya Kupası Bileti Kapan Takımlara Göz Atalım

2023 FIBA Dünya Kupası Avrupa elemelerinde 2. turun Kasım penceresi sona erdi. Bu pencerede 4 …