Güncel Haberler

Milwaukee Koçu Budenholzer, Itoudis ve Yunanistan Milli Takımı Hakkında Konuştu

EuroBasket öncesinde Yunanistan‘ın ev sahipliğinde düzenlenen Akropolis Turnvası’nı NBA ekiplerinden Milwaukee Bucks‘ın başantrenörü Mike Budenholzer da yerinde takip ediyor.

Tecrübeli koç turnuvanın yayıncı kuruluşu ERT’ye konuştu.

Avrupa basketbolunu izlemenin iyi hissettirdiğini belirten başarılı koç, “Burada olmak, Avrupa basketbolunu ve milli takımları izlemek iyi hissettiriyor. Basketbol burada farklı, ama aynı zamanda birçok ortak nokta var. Avrupa’da harika işler çıkarılıyor ve ben burada maçları izlemekten mutluyum” dedi.

Yunanistan Milli Takımı’nın yıldızı Giannis Antetokounmpo hakkında da konuşan tecrübeli koç, “O özel insanlardan biri. Karakteri, alçakgönüllülüğü aradığınız her şey var. Milwaukee’de ona sahip olduğumuz için şanslıyız ve onunla çalışmak bir zevk” ifadelerini kullandı.

Bucks‘ta harika bir ekipleri olduğunu belirten Mike Budenholzer, “Harika bir ekibimiz var. Giannis önemli ama onun dışında da önemli oyuncularımız var. Çok iyi oyunculara sahibiz ve gerçekten iyi bir takımız” sözlerini söyledi.

Dimitris Itoudis’in büyük işler yaptığını belirten tecrübeli koç, “Itoudis harika bir iş çıkarıyor. Antrenmanları gördüm ve milli takımın özverili bir şeklilde oynayacağını söyleyebilirim. Giannis takıma özel bir şey getiriyor ve oyuncuların onunla birlikte olmaktan heyecan duyduklarını görebilirsiniz” açıklamasını yaptı.

Kaynak: ERT

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …