Güncel Haberler

Koç Sekulic, Sırbistan Galibiyetini Değerlendirdi

EuroBasket’e son şampiyon ünvanı ile hazırlanan Slovenya, konuk ettiği Sırbistan’ı uzatma sonunda 97-92’lik skorla geçmeyi başardı.

Karşılaşmanın ardından koç Aleksander Sekulic açıklamalarda bulundu. Başarılı koç öncelikle maçın başında sadece 5 dakika süre alan ve sonrasında tekrar oyuna giymeyen Goran Dragic hakkında konuştu:

Goran’ın durumu iyi. Maçtan önce de profesyonel ekiple Goran’ın beş-altı dakika oynamasını kararlaştırmıştık. Böylece dinlenip bir sonraki maçlara hazır olabilecek. Gereksiz bir sakatlık yaşansın istemiyoruz.

Yakın geçen önemli galibiyete de değinen Pesic, bu maçları kazanmanın önemi hakkında konuştu:

Bunun düzenli devam etmesini istiyoruz. Bir kez daha savaşarak kazanmak zorunda kaldık. Hatta birçok hata yaptığımızı düşünüyorum. Kendimizi eleştireceğim, istediklerimizi zaman zaman istediğimiz şekilde uygulamaya geçiremedik. Hala çalışmamız gerekiyor. Luka Doncic, Goran Dragic ve Mike Tobey aramıza geç katıldı, geride kaldık. Savaşçı ruhu, fedakarlıklar ve hücum ile savunmadaki kolektif oyunla bu süreyi telafi ediyoruz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Bologna, Alba Engelini Rahat Geçti

Hazırlık Maçları kapsamında Munich’in ev sahipliğinde düzenlenen Magenta Sport Cup üçüncülük maçında Virtus Bologna rakibi …