Güncel Haberler

İDDİA: Utah, Mitchell İçin New York’dan Tarihe Geçecek Bir Paket İstedi!

NBA Batı ekiplerinden Utah Jazz‘ın yıldızı Donovan Mitchell için takas tekliflerine açık olduğunu belirtmesiyle beraber yıldız skorer hakkında her geçen gün farklı takas senaryoları konuşuluyor.

Ancak adının en çok birlikte anıldığı takım New York Knicks ki iddialara göre zaten Jazz ile Knicks yönetimi bir takas anlaşmasına varabilmek adına geçtiğimiz günlerde tekrar masaya oturmuşlardı. Bu masada Jazz’ın istediği takas paketinin ise tarihe geçecek oranda büyük olduğu gelen haberler arasında.

ABD basınında son çıkan haberlere göre Jazz, Mitchell karşılığında RJ Barrett ve en az 6 tane birinci tur draft hakkı istemiş! Ayrıca Knicks’in Randle’dan vazgeçmeyi kabul etmesine rağmen Jazz’ın onu pakete dahil etmek istemediği de belirtilmiş.

Dolayısyla her ne kadar Mitchell gibi önemli bir skoreri alacak olsanız da bu kadar fazla birinci tur hakkını vermek gerçekten çok ama çok büyük bir paket demek. Ama Knicks’in yıllardır kendisine bir franchise oyuncusu aradığını düşünürsek de bu tarz bir riske girmesi sürpriz olmaz ki Mitchell’ın onlara seviye atlatacağı da bir gerçek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Lakers, Pelicans’ı Deplasmanda Geçerek Play-Off’da Nuggets’ın Rakibi Oldu

NBA Batı Konferansı play-in maçında sezonu 8. sırada bitiren Los Angeles Lakers, konuk olduğu sezonu …