Güncel Haberler

İDDİA: Pelicans, Durant Takasında 2 Genç Yıldızını Kullanmak İstemiyor!

Kevin Durant‘in 4 yıllık kontratı bulunmasına rağmen Brooklyn Nets yönetiminden takasını istemesi sonucu NBA‘de neredeyse her takım onu gündemine aldı.

Onunla ciddi şekilde ilgilenen ekiplerden biri de Batı konferansı temsilcisi New Orleans Pelicans‘dı.

Elbette Nets, Pelicans ile masaya oturduğunda Zion Williamson ya da Brandon Ingram‘dan birinin yer aldığı paketler isteyecektir. Ancak bu iki yıldız Pelicans organizasyonu için bugün olduğu kadar geleceğin de temel yapı taşları arasında yer alıyorlar. Dolayısıyla da Pelicans yönetimi iki genç yıldızını da herhangi bir takasta kullanmaya niyetli değil.

Özellikle Ingram geçen sezon Williamson’ın sakatlığı nedeniyle sezonu kapatmasının ardından 22.7 sayı, 5.8 ribaund, 5.6 asist ortalamalarıyla dominant bir performans sergilemiş ve takımını play-off’lara taşımıştı. Play-off’da da normal sezonu lideri Suns’a kadar çok iyi işlere çıkaran Pelicans, gelecek sezon Ingram ve sakatlıktan dönecek Williamson’ın liderliğinde çok daha güçlü bir takım olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …