Güncel Haberler

FLAŞ: Lebron, Lakers ile Sözleşmesini Uzattı!

NBA‘de geleceği hakkında en fazla soru işareti bulunan takımlardan biri kuşkusuz Los Angeles Lakers‘dı.

Zaten Westbrook’un durumu başlı başlına gündemi meşgul ederken Lebron James‘in sözleşmesi de gündemde yer alan bir diğer önemli konuydu. Ama aslında beklenen oldu ve tecrübeli süper yıldız ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı.

The Athletic’in haberine göre Lakers, Lebron ile 2 yıllık toplam 97.1 milyon dolar değerinde yeni bir sözleşmeye imza attı. Böylelikle halihazırda 1 yıllık sözleşmesi bulunan Lebron, 2025 yazına kadar Lakers ile kontratını uzatmış oldu.

James liderliğindeki Lakers 2020’de NBA şampiyonluğuna uzanırken, geçen sezon ise play-in oynama şansı bile bulamamışlardı. Buna rağmen süper yıldızın bireysel performansı alkışları toplamıştı. Lebron, geride bıraktığımız sezon sağlıklı olarak süre alabildiği 56 maçta 30.3 sayı, 8.2 ribaund, 6.2 asist, 1.3 top çalma, 1.1 blok istatistikleri ile takıma liderlik etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Orlando, Evindeki İlk Maçta Cleveland’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 3. maçında Orlando Magic konuk ettiği Cleveland Cavaliers‘ı 121-83 …