Güncel Haberler

Lebron’un Oğluna 5 NCAA Takımından Teklif Var!

Lebron James artık kariyerinin sonuna geliyor ve onun mirasını devam ettirmesi beklenen oğulları Bronny ile Bryce’ın kendilerine nasıl bir yol çizecekleri merakla bekleniyor.

Özellikle büyük oğlu Bronny James‘in profesyonel kariyeri artık şekilleniyor. 17 yaşındaki genç yeteneğin NBA öncesinde nerede forma giyeceği büyük bir merak konusu, bu konuda Amerikan medyasında birçok söylenti yer alıyor.

Önce çıkan haberlerde Bronny’nin Avustralya’da NBL’de forma giyebileceği söylenmişti. Bildiğiniz üzere yakın tarihte LaMelo Ball ve Josh Gidey gibi isimler NBL’den çıkıp NBA’de forma giymişlerdi. Sonrasında ESPN’in ulusal oyuncu alımı direktörü Paul Biancardi, Bronny’nin NBA’e geleneksel yollardan geleceğini işaret etti.

Biancardi yaptığı açıklamada Bronny’nin yüksek ihtimalle NCAA‘de oynayacağını belirtirken, önemli okulların, UCLA, Michigan, Ohio State, Oregon ve USC’nin onunla yakından ilgilendiğinin de altını çizdi.

Los Angeles Lakers forması giyen süper yıldız, emekli olmadan önce oğluyla birlikte NBA’de sahne almak istediğinden bahsetmişti. Eğer Bronny, NCAA’de oynamaya karar verirse 2023-24’de gideceği kolejde forma giyerek 2024 NBA Draftı’nda lige girebilecek. Yani durumda Lebron’un hayalleri 2024-25 sezonuna kalacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …