Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Sırbistan, Karadağ’ı MVP’leri ile Geçti

EuroBasket’de mücadele edecek iki takımın çıktığı hazırlık maçında Sırbistan konuk ettiği Karadağ‘ı, NBA’in MVP’si Jokic ve Euroleague F4’ün MVP’si Micic liderliğinde 83-72’lik skorla geçti.

Kapalı kapılar ardında oynanan maçta ev sahibinde Nikola Jokic 16 sayı ile en skorer isim olurken, Anadolu Efes’in yıldız Vasilije Micic de 13 sayı üretti. Nikola Milutinov 12 sayı, Borisa Simanic ile Ognjen Dobric de 9’ar sayıyla onlara galibiyet yolunda eşlik eden diğer isimler oldular.

Karadağ cephesinde ise tecrübeli uzun Bojan Dubljevic ile genç uzun Marko Simonovic 17’er sayıyla ayakta kalmaya çalışan isimlerdi.

EuroBasket’in D grubunda yer alan Sırbistan; Hollanda, Finlandiya, Polonya, Çekya ve İsrail’le bir üst tura yükselebilmek, yani ilk 4 sırada yer alabilmek için mücadele edecek.

Öte yandan A grubunda yer alan Karadağ ise Gürcistan, Ukrayna, Bulgaristan, Belçika ve milli takımımızla beraber ilk 4 sırada yer kapabilmek için savaşacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Utah, Clippers’ı Yendi (Ömer Faruk 4 sayı, 6 ribaund)

Hazırlık Maçları kapsamında oynanan mücadelede Utah Jazz konuk olduğu Los Angeles Clippers‘ı 101-96’lık skorla geçmeyi …