Güncel Haberler

İDDİA: Bjelica, EuroBasket’i Kaçırabilir!

2022 FIBA EuroBasket‘in başlamasına sayılı günler kala turnuvanın madalya favorilerinden biri olan Sırbistan‘a tecrübeli yıldızından kötü haber geldi.

Mozzart Sport’un haberine göre Nemanja Bjelica, EuroBasket’i kaçırabilir!

Haberde yer alan detaylara göre, tecrübeli uzun Karadağ ile oynanan hazırlık temasında temas almamasına rağmen baldırından sakatlandı. Henüz tetkikler tamamlanmadı ve sakatlığın ne kadar ciddi olduğu belli değil. Ama temas olmadan yaşananan bir sakatlık olduğu için uzun süre sahalardan uzak kalma tehlikesi ile karşı karşıya.

Deneyimli koç Pesic’in elinde geniş bir kadro olsa da Bjelica’nın yokluğu ciddi anlamda güç kaybetmeleri anlamına geliyor. Eğer sakatlığı ciddi boyuttaysa ve turnuvayı kaçıracak olursa Kalinic, Lucic, Kuridza ve Simanic gibi isimlerin omuzlarındaki yükün artacağı bir gerçek.

1 Eylül’de başlayacak olan EuroBasket’de Sırbistan D grubunda Hollanda, Finlandiya, Polonya, İsrail ve Çekya ile ilk 4 sırada yer alabilmek için mücadele edecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: İtalya, 17 Farktan Dönerek Sırbistan’ı Devirdi!

Hazırlık Maçları kapsamında Yunanistan’da düzenlenen Acropolis Turnuvası’nda İtalya, güçlü rakibi Sırbistan karşısında 17 farktan geri …