Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: İsrail, Gürcistan’ı İkinci Kez Yendi

EuroBasket’e hazırlanan 2 takım Tiflis’te karşılaştılar ve İsrail, rakibi Gürcistan‘ı 81-68’lik skorla geçerek onlara karşı üst üste 2. galibiyetini almış oldu.

Avdija’dan yoksun olan İsrail’de tecrübeli Guy Pnini 12 sayı ile en skorer isim olurken, Tomer Ginat 10 sayı, 10 ribaund ile double-double yaptı ve Yam Madar da galibiyete 10 sayı ile katkı verdi.

Ev sahibi ekipte ise Sandro Mamukelashvili 16 sayı ve tecrübeli uzun Giorgi Shermadini 15 sayı ile ayakta kalabilen isimler oldular.

İsrail, EuroBasket D grubunda Hollanda, Finlandiya, Polonya, Çekya ve Sırbistan ile beraber ilk 4 sırada yer almaya çalışacak.

Ev sahiplerinden Gürcistan ise A grubunda millilerimiz ile beraber Karadağ, İspanya, Bulgaristan ve Belçika’yı geride bırakarak ilk 4 sırada yer kapmaya çalışacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Bologna, Alba Engelini Rahat Geçti

Hazırlık Maçları kapsamında Munich’in ev sahipliğinde düzenlenen Magenta Sport Cup üçüncülük maçında Virtus Bologna rakibi …