Güncel Haberler

Lebron, Ham ve Pelinka Bir Araya Geldi!

Los Angeles Lakers‘ın süper yıldızı Lebron James, geçtiğimiz günlerde kulübün GM’i Pelinka ve çiçeği burnunda koç Ham ile bir araya geldi. Toplantıda Lebron’un menajeri Paul da yer aldı.

37 yaşındaki tecrübeli yıldız, sözleşmesinin son yılına giriyor ve ligdeki toplamda 20. sezonunda forma giyecek. Lebron’un 2 yıllık toplam 97.1 milyon dolar değerinde yeni bir kontrat imzalaması bekleniyor.

Yahoo Sports’un haberine göre, bir saat süren toplantının çoğunluğu endişeleri dile getirmek ve geçen sezonki başarısızlığının tekrarlanmayacağından emin olmak için stratejiler ve görüşleri paylaşmak üzerineydi. LeBron James’in odak noktası, kendilerine bir şampiyonluk şansı vermek için her gece sahaya çıkıp mücadele etmekti.

Kaynaklar, koç Darvin Ham’ın LeBron ile aynı fikirde olduğunu ve asıl hedeflerinin herkesi sorumlu tutmak ve özverili bir atmosferi teşvik etmek olduğunu yineledi. Ham, kadronun savunma enerjisinin toparlanması gerektiğini dile getirdi ve ayrıca oyuncuların yeni roller oynamak zorunda kalacağı konusunda uyardı. Eğer oyuncularda isteksizlik hissederse, onları oyundan çıkarmakta tereddüt etmeyeceğini söyledi.

Darvin Ham ayrıca hücumun Anthony Davis üzerinden oynanması gerektiğini söyledi ve LeBron James, aynı fikirde olduğunu belirtti.. Takım, Davis’in sezon arasında kaydettiği ilerlemeden ötürü cesaretlendi. Davis’in ciddi sakatlıklardan kaçınmak ve daha ağır bir yük taşımak için elverişli bir formda olduğuna inanıyor.

Ayrıca Ham, Russell Westbrook’un köşe üçlüklerindeki isabet yüzdesinden de umutlu olduğunu belirtti.

Genel menajer Pelinka ise takımın yapacağı herhangi bir hamlede anahtar kelimenin “sabır” olduğunu dile getirdi. Toplantıdaki taraflar, büyük bir hamle yapmadan önce mevcut kadronun nasıl oynadığını görmek konusunda hemfikir.

LeBron James, asıl antrenman kampından önce takımın yıllık mini kampına Las Vegas’ta ev sahipliği yapacak. LeBron, 2022-23 sezonuna girmeden önce takım arkadaşlarıyla daha iyi bir ilişki kurmayı umuyor.

Kaynaklara göre toplantı, “verimli ve bilgilendirici” olarak değerlendirildi.

Pelinka, LeBron James’in Lakers formasıyla emekli olmasını istediğini belirtti. Pelinka, burada kalacağı her yıl şampiyonluğa oynamak için mümkün olan her imkanı sağlayacağına dair LeBron’a söz verdi.

Kaynak: Yahoo Sports & Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …