Güncel Haberler

İDDİA: Pelicans da Durant Yarışına Dahil Oldu!

NBA basınında halen en önemli gündem maddesi Kevin Durant‘in takası!

Süper yıldızın Brooklyn Nets‘den takasını talep etmesinin üstünden 1 ay geçti ve Kristian Winfield’a göre onu takas etmek için yarışa giren takımların arasına bir yenisi daha eklendi: New Orleans Pelicans.

Geçen sezon McCollum’u takasla kadrosuna katarak takımı adeta yeniden yaratan Pelicans, genç yıldız Williamson’un sakatlığına rağmen play-off biletini kaparak ses getirmişti. Konferans lideri Suns’dan iki maç almayı başaran Pelicans, geleceğe umutla bakıyor diyebiliriz. Şuanda ise yönetimin masasındaki konu Durant’i takas ederek kısa yoldan bir yükselişe geçmek mi yoksa genç isimlerin üstüne inşa ede ede zaman zaman yükselmek mi.

Kristian Winfield, Pelicans’ın Durant ile ilgilenmeye devam ettiğini belirtiyor:

New Orleans Pelicans, bir kaynağa göre Kevin Durant ile ilgilenmeye devam ediyor. All-Star forvet Brandon Ingram’ın yanı sıra Herbert Jones, Devonte Graham ve Jose Alvarado gibi rol oyuncuları mevcut. Ayrıca Anthony Davis takasında Los Angeles Lakers‘tan ve Jrue Holiday takasında Milwaukee Bucks‘tan aldıkları draft hakları sayesinde elleri oldukça güçleniyor.

Şu anda Kevin Durant yarışında öne çıkan takımlar Boston Celtics, Toronto Raptors ve Miami Heat. Özellikle Boston ve Toronto, Brooklyn’in taleplerini en iyi şekilde karşılayabilecek takımlar arasında bulunuyor. Bununla birlikte, New Orleans’ın eli de oldukça geniş. All-Star oyuncular, potansiyelli gençler, ilk tur draft hakları… Pelicans, Durant takasında kullanılabilecek değerli parçalara sahip.

Durant konusundaki belirsizlik devam ederken kulüp sahini Joe Tsai ile restleşen yıldız oyuncunun sezona hangi takımda başlayacağı merak ediliyor.

Geçtiğimiz sezon toplam 55 karşılaşmada süre bulan Kevin Durant, maç başına 29.9 sayı, 7.4 ribaund, 6.4 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti.

Kaynak: Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …