Güncel Haberler

RESMİ: Türk Telekom’un Rakibi Lions, Eski Tofaşlı Phillip’i Transfer Etti

7DAYS EuroCup‘daki temsilcilerimizden Türk Telekom ile aynı grupta yer alacak olan London Lions, kadrosunu eski Tofaşlı bir guard ile güçlendirdi.

Geçtiğimiz sezonu San Pablo Burgos‘da tamamlayan ve daha önce ülkemizde Tofaş formasını da giymiş olan Tarik Phillip ile anlaştıklarını duyurdular.

1.91 metre boyunda olan 29 yaşındaki İngiliz guard, geçen sezon Endesa’da 16 maçta görev alırken ortalama 22.0 dakika süre bulmuş ve 7.0 sayı, %28.0 3sayı, 2.7 ribaund, 2.4 asist ile katkı verebilmişti.

West Virginia mezunu olan Phillip, kariyerine Szolnoki (Macaristan) forması ile başlamıştı. Sonrasında ise sırasıyla Logrono (İspanya 2.ligi), G-League, Tofaş, Hapoel Jerusalem (İsrail), tekrar Tofaş, Venezia (İtalya) ve son olarak Burgos’da (İspanya) boy göstermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Buducnost, Tanaskovic’i Kadrosuna Ekledi

BKT EuroCup B grubunda temsilcimiz Türk Telekom’un rakiplerinden biri olan Buducnost uzun rotasyonuna takviye yaptı. …