Güncel Haberler

RESMİ: Daçka’nın Rakiplerinden Jerusalem, Vene ile İmzaladı

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde mücadele eden temsilcilerimizden Darüşşafaka ile aynı grupta yer alan Hapoel Jerusalem kadrosunu tecrübeli bir forvet ile güçlendirdi.

İsrail Winner Ligi temsilcisi geçen sezon Varese forması ile izlediğimiz tecrübeli forvet Sim-Sander Vene ile 1+1 yıllık kontrat imzalandığını duyurdu.

2.01 metre boyunda olan 31 yaşındaki Estonyalı forvet geçen sezon Serie A’da 18 maçta ortalama 28.2 dakika süre alırken 12.2 sayı, %38.3 3sayı, 4.6 ribaund, 1.6 asist ile katkı vermişti.

Kariyerine Zalgiris Kaunas altyapısında başlayan Vene, sonrasında Ludwigsburg (Almanya), Baltai (Litvanya 2.ligi), VEF Riga (Letonya), Prienai (Litvanya), Nizhy Novgorod (Rusya), Reggio Emilia (İtalya), Manresa (İspanya), Fuenlabrada (İspanya), Gran Canaria (İspanya), Varese (İtalya), tekrar Fuenlabrada, Limoges (Fransa) ve tekrar Varese formalarını terletmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: 7 Yıllık NBA Oyuncusu Cauley-Stein’ın Yeni Durağı İtalya Oldu!

Profesyonel kariyerine NBA‘de başlayan ve 7 sezondur farklı takımlarda forma giyen Willie Cauley-Stein, kariyerine Avrupa’da …