Güncel Haberler

Durant Yarışında 3 Takım Öne Çıkıyor!

Kevin Durant‘in takasını talep etmesi NBA dünyasında bir şok etkisi yaratmıştı.

Brooklyn Nets‘in yıldız oyuncusunun bu talebi normalde daha hareketli geçmesi beklenen serbest oyuncu döneminin daha sakin geçmesine neden oldu, takımlar Durant’i alabilmek için transfer piyasasındaki diğer hamlelerinden vazgeçtiler. Ancak henüz takas konusunda somut bir gelişme yaşanmadığını da belirtelim.

33 yaşındaki süper yıldız şuana kadar bir çok takımla yan yana gelse de The Athletic’de yer alan habere göre 3 takım, Boston Celtics, Toronto Raptors ve Miami Heat bu yarışta öne çıkıyor.

Celtics’in Jaylen Brown’ın odağında sunacağı paket makul bir seçenek gibi görünüyor ki Durant’in Brooklyn ve ABD milli takımı içerisinde geçirdiği zaman zarfında Celtics koçu Ime Udoka ile yakın ilişkiler kurduğu da biliniyor.

Raptors ise All-Star oyuncuları, genç yetenekleri ve draft haklarıyla birlikte Durant yarışında eli güçlü adaylardan birisi olmaya devam ediyor.

Miami Heat ise bu üç takım arasında eli en zayıf olanı. 25 yaşındaki savunma yıldızı Bam Adebayo’yu takas paketine dahil etmeyen Miami, Durant’in özel olarak istediği takımlar arasında yer alıyordu.

Geçtiğimiz sezon toplam 55 karşılaşmada süre bulan Kevin Durant, maç başına 29.9 sayı, 7.4 ribaund ve 6.4 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti.

Kaynak: The Athletic & Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …