Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Antetokounmpo ve Arkadaşlarından İspanya’ya Farklı Tarife!

Hazırlık maçları kapsamında 2022 FIBA EuroBasket’de mücadele edecek iki güçlü ülke karşı karşıya geldi ve Yunanistan Atina’da konuk ettiği İspanya‘yı Giannis’in dominant performansı eşliğinde 86-70 gibi farkl bir skorla geçmeyi başardı.

Ev sahibi ekipte Giannis Antetokounmpo 31 sayı, 10 ribaund, 3 asist ile MVP performansı sergilerken, Tyler Dorsey 11 sayı, 2 ribaund, 4 asist ve Dimitrios Agravanis 9 sayı, 3 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

İspanya cephesinde ise Willy Hernangomez 15 sayı, 5 ribaund ile en skorer isim olurken, Jaime Pradilla 10sayı, 2 ribaund, Dario Brizuela 8 sayı, 2 asist, Sebastian Saiz 8 sayı, 3 ribaund ve yeni devşirme Lorenzo Brown 7 sayı, 2 asist, 2 top çalma ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Bologna, Alba Engelini Rahat Geçti

Hazırlık Maçları kapsamında Munich’in ev sahipliğinde düzenlenen Magenta Sport Cup üçüncülük maçında Virtus Bologna rakibi …