Güncel Haberler

Nets’e Bir Şok Daha: Irving, Koç Nash’den Nefret Ediyor!

NBA‘de geçen sezon play-off ilk turunda Celtics’e 4-0 ile süpürülerek elenen Brooklyn Nets‘de yeni sezon öncesinde krizler devam ediyor. Takımın süper yıldızları Kyrie Irving ve Kevin Durant’in merkezinde yer aldığı sıkıntılı bir süreç içerisindeler.

Bir tarafta Kevin Durant’in ısarla takasını istemesi ve başkan Tsai’ye ya ben ya da koç Nash ile GM Marks demesi, diğer tarafta ise yeni ortaya çıkan Irving ile ilgili şok bir iddia!

The New York Post’un haberine göre Kyrie Irving, Nets koçu Steve Nash ve genel menajer Sean Marks’tan nefret ediyor. Haber şu şekilde;

Genel menajer Sean Marks ve koç Steve Nash’in liderliğine aşık olmayan tek Nets oyuncusu Kevin Durant değil. Nets organizasyonuna yakın bir kaynak, Kyrie Irving’in de bu ikiliden çok memnun olmadığını belirtti.

Kaynak, The Post’tan Josh Kosman’a, “Kyrie Irving bu adamlardan nefret ediyor. Nash’in korkunç olduğunu ve Marks’ın kötü olduğunu hissediyor” dedi.

Pazartesi günü The Post, The Athletic’in Durant’in Nets sahibi Joe Tsai’ye kendisi veya koçu ile GM’i arasında seçim yapması gerektiğini söylediği haberini doğruladı. Londra’daki yüz yüze görüşme, Durant’in dört yıl – 198 milyon dolarlık bir sözleşme imzaladıktan bir yıl sonra Brooklyn’den bir takas talebinde bulunmasının ardından geldi.

New York Post

Irving, geçen ay oyuncu opsiyonunu kullanıp bir yıl daha takımda kalmayı tercih etmişti. Brooklyn, 2022-23 sezonunda Kyrie’ye 37 milyon dolar ödeyecek.

NBA’de Kyrie Irving geçen sezon Nets formasıyla 27.4 sayı, 4.4 ribaund ve 5.8 asist ortalamalarına imza attı. Fakat yıldız oyuncu, saha içindeki basketbolundan çok saha dışındaki aşı tartışmalarıyla gündeme geldi.

Kaynak: The New York Post & Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Phoenix, Ettiği Lakers’ı Lebron’a Rağmen Yenmeyi Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı Lebron’a rağmen 113-123’lük skorla …