Güncel Haberler

Nets’in Sahibi Tsai’den Durant’e Cevap Gecikmedi!

Bildiğiniz üzere NBA ekiplerinden Brooklyn Nets‘de Kevin Durant krizi yaşanıyor.

Geçen sezon playoff ilk turunda Boston Celtics‘e 4-0’la elenen Nets‘te yeni sezon öncesinde Kevin Durant takımdan ayrılmak istediğini belirtmiş ve takas talep etmişti.

Son olarak geçtiğimiz günlerde çıkan haberlerde Kevin Durant için takas görüşmelerinin çıkmaza girdiği belirtilmişti. 30 Haziran’da başlayan bu süreçte hala bir sonuç alınabilmiş değil.

Bunun yanı sıra Durant, geçtiğimiz günlerde kulüp sahibi Joe Tsai ile Londra’da bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmede Durant, kendisi ve koç Steve Nash ile Genel Menajer Sean Marks arasında bir seçim yapılmasını gerektiğini söyledi.

Durant’in bu talebi karşısında şaşkına dönen Joe Tsai, kendi Twitter adresinden yaptığı açıklamada nihai kararını açıklığa kavuşturdu:

Yönetimin ve koç ekibinin arkasındayım. Brooklyn Nets’in çıkarları doğrultusunda kararlar alacağız.

Geçtiğimiz sezon toplam 55 karşılaşmada süre bulan Kevin Durant, maç başına 29.9 sayı, 7.4 ribaunt ve 6.4 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti.

Kaynak: Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Phoenix, Ettiği Lakers’ı Lebron’a Rağmen Yenmeyi Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı Lebron’a rağmen 113-123’lük skorla …