Güncel Haberler

İDDİA: Lakers, Reddish ile İlgileniyor

NBA serbest oyuncu piyasasındaki hareketli takımlardan biri olan Los Angeles Lakers, daha önce gündemine Irving ve Turner konusunda somut bir gelişme elde edememişti.

Lakers yönetimi birtaraftan Westbrook’u elden çıkarmaya çalışırken, diğer taraftan da Davis ve Lebron etrafındaki kadrosunu geliştirmeye, güçlendirmeye çalışıyor.

HoopsHype’da yer alan habere göre New York Knicks‘in 22 yaşındaki genç kanat oyuncusu Cameron Reddish‘i kadrolarına katmak istiyorlar. Hatırlayacağınız üzere geçen sezon Lakers, Knicks, Raptors arasında üçlü bir takas fikri gündeme gelmiş ama hata geçirilememişti.

Reddish, 2019 NBA Draftı’nın 10. sırasında Atlanta Hawks tarafından seçilmişti. 2021-22 NBA sezonun ortasında New York Knicks’e takaslanan genç kanat oyuncusu, çaylak kontratının son senesine girmek üzere. Reddish, geçen sezon çıktığı 49 maçta 10.1 sayı, 2.1 ribaund, 1.0 top çalma istatistikleriyle mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …