Güncel Haberler

Durant İçin Takas Görüşmeleri Çıkmaza Girdi

Bildiğiniz üzere Kevin Durant‘in takımı Brooklyn Nets‘den takasını istemesi NBA dünyasında bomba etkisi yaratmıştı.

Yıldız forvet hakkında çıkan söylentiler ve takımların onu alabilmek için hazırladığı paketler serbest oyuncu piyasasının da büyük ölçüde tıkanmasına neden oldu. Ancak yıldız forvetin takas talebinin ardından 1 ay geçmesine rağmen halen somut bir gelişme yaşanmıyor.

SNY’de yer alan habere göre de yakın zamanda bu takas görüşmelerinden bir sonuç alınması pek mümkün görünmüyor. Haberin detaylarında Nets‘in anlaşmayı kolaylaştırmak için üçüncü veya dördüncü bir takımı takasa dahil etmek istediğini belirtti. Ancak lig genelinde takımların buna pek fazla ilgi göstemediği de belirtildi.

Çünkü rakip takımların yöneticileri, Nets‘in Durant’i takas etmeyi istemediğini ve yıldız oyuncu için haddinden yüksek taleplerde bulunarak işi yokuşa sürdüğünü düşünüyor. ESPN’e göre ise Nets, Durant’in takas isteğini geri çekeceği yönündeki umudunu hala koruyor.

Geçtiğimiz sezon toplam 55 karşılaşmada süre bulan Kevin Durant, maç başına 29.9 sayı, 7.4 ribaund, 6.4 asist oatalamalarıyla mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …