Güncel Haberler

RESMİ: Zalgiris’in Yeni Uzunu Bursaspor’dan Hayes Oldu (Analiz)

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Zalgiris Kaunas, yollarını ayırdığı Lauvergne’in yerini yine tanıdık bir uzunla doldurdu.

Litvanya Ligi temsilcisi geçen sezon Frutti Extra Bursaspor ile EuroCup’da final oynama başarısı gösteren Kevarrius Hayes ile 1+1 yıllık kontrat imzalandığını duyurdu.

Atletik uzun hakkındaki detaylı analizimi sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

2.06 metre boyunda olan 25 yaşındaki Orta Afrika Cumhuriyeti doğumlu uzun, geçtiğimiz sezon BSL’de 31 maçta ortalama 24.6 dakika süre alırken 9.7 sayı, 6.1 ribaund, 1.4 blok ve yarı finallerin MVP’si seçildiği EuroCup sahnesinde ise 22 maçta ortalama 24.7 dakika sahada kalırken 9.0 sayı, 7.0 ribaund, 1.2 asist, 1.1 blok ile katkı vermişti.

Florida çıkışlı olan Hayes, profesyonel kariyerine İtalya’da Cantu’da başlamış sonrasında Asvel ve Bursaspor’da da birer sezon forma giymişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …