Güncel Haberler

RESMİ: Bursaspor’un Rakiplerinden Lietkabelis, Sakic’in Döndüğünü Açıkladı

7DAYS EuroCup‘da temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor ile aynı grupta mücadele edecek olan Lietkabelis, kadrosunu eski oyuncularından biri ile güçlendirdi.

Litvanya Ligi ekibi yaptığı açıklamayla daha önce kulüpte 2019-20 sezonunda forma giymiş olan ve son olarak Unics Kazan‘da izlediğimiz Zeljko Sakic‘in takıma geri döndüğünü duyurdular.

2.04 metre boyunda olan 34 yaşındaki tecrübeli Hırvat forvet, geçtiğimiz sezona Avtodor’da başlamış sonrasında Unics Kazan forması giymişti. VTB’de toplam 28 maçta forma giymiş ve ortalama 21 dakika süre alırken, 6.8 sayı, 3.7 ribaund, 1.5 asist istatistikleriyle katkı verebilmişti.

Ülkesinde Cibona Zagreb altyapısında basketbola başlayan Sakic, sornasında hem burada hem de Dubrava A takımlarında froma giymiş, ardından da İtalya alt lig takımlarından Montegranaro’ya transfer olmuştu. Sonrasında Manresa, Akademik Sofia, Cluj Napoca, Stelmet Gora, Lietkabelis, Estudiantes, Avtodor ve son olarak da Unics Kazan formalarını terletmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Buducnost, Tanaskovic’i Kadrosuna Ekledi

BKT EuroCup B grubunda temsilcimiz Türk Telekom’un rakiplerinden biri olan Buducnost uzun rotasyonuna takviye yaptı. …