Güncel Haberler

Cleveland, Sexton’a Teklifini İletti

Halihazırda NBA‘de serbest oyuncu statüsünde bulunan Collin Sexton‘ın geleceği belirsizliğini koruyor.

ABD medyasında çeşitli kaynaklarda yer alan haberlere göre Cleveland Cavaliers skorer guardını takımda tutmak için bir hamle yaptı ve ona 3 yıllık toplam 40 milyon dolarlık yeni bir sözleşme teklif etti. Aynı haberlerde bu sözleşmenin beklentilerinin altında olduğu da belirtildi.

Sizlere daha önce ilettiğimiz üzere sınırlı serbest oyuncu konumunda bulunan Sexton ile Utah Jazz yakından ilgileniyor ve sign&trade opsiyonlarını araştırıyorlar.

23 yaşındaki genç guard 2020-21 sezonunda 60 maçta ortalama 35.3 dakika süre alırken 24.3 3sayı, 3.1 ribaund, 4.4 asist istatistikleriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak 2021-22 sezonunda geçirdiği ön çapraz bağ sakatlığı nedeniyle sadece 11 maçta görev alabilmiş ve ortalama 28.7 dakika süre alarak 16.0 sayı, 2.1 asist ile katkı verebilmiş, gözden düşmüştü.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …