Güncel Haberler

RESMİ: Bahçeşehir’in Rakiplerinden Bilbao, Sulejmanovic ile Anlaştı

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde mücadele edecek olan temsilcilerimizden Bahçeşehir Koleji ile aynı grupta yer alan İspanya Liga Endesa ekibi Bilbao, uzun rotasyonuna bir takviye yaptı.

Geçtiğimiz sezon Tenerife forması ile izlediğimiz, Bosna Hersek milli takımında da forma giyen Emir Sulejmanovic ile gelecek sezon için anlaştılar.

2.05 metre boyunda olan 27 yaşındaki Bosnalı uzun, geçen sezon Endesa’da 31 maçta ortalama 12.4 dakika süre alırken 4.4 sayı, 3.2 ribaund ve Şampiyonlar Ligi’nde ise 15 maçta ortalama 11.9 dakika sahada kalırken 3.2 sayı, 2.8 ribaund ile katkı vermişti.

Kariyerine doğduğu ülke olan Finlandiya’nın Ura takımında başlamış sonrasında Olimpija Ljublijana’da devam etmişti. Ardından Barcelona B takımı, Cibına, Fuenlabrada, Breogan ve Bilbao (2019-20) formasını da giymişti. Son 2 sezondur ise Tenerife formasını giyiyordu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …