Güncel Haberler

Milliler, Polonya’yı Adem’in Etkili Oyunuyla Geçti

Karadağ’da düzenlenen 2022 FIBA U20 Avrupa Şampiyonası D grubu 3. maçında Türkiye, rakibi Polonya‘yı Adem’in etkili oyunu eşliğinde son nefeste 54-53 yendi. Polonya adına Milicic bitime 7 saniye kala bir atıştan faydalanamadı ve maçın skoru tescilenmiş oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Milli takımımızda Adem Bona 18 sayı, 12 ribaund, 2 asist ile yıldızlaşırken, David Mutaf 10 sayı, 2 ribaıund, 2 top çalma ve Ege Özcelik, Tibet Görener, Koray Çekici üçlüsü ise 7’şer sayıyla katkı verdiler galibiyet yolunda.

Polonya cephesinde ise Igor Milicic 19 sayı, 5 ribaund, 3 top çalma ile maçın en skorer ismi olurken, Jakub Coulibaly 17 sayı, 9 ribaund, 2 asist ile ona direnişte yardımcı olan diğer isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

FIBA Dünya Sıralaması: ABD Yeniden Zirvede ve Maalesef Türkiye İlk 20 Sıranın Dışında…

2023 Dünya Kupası’nın sona ermesinin ardından FIBA da Dünya Sıralaması’nı turnuvada alınan sonuçlara göre güncelledi. …