Güncel Haberler

RESMİ: Panathinaikos, Grigonis Transferini Açıkladı (Analiz)

Turkish Airlines Euroleague‘de yeniden yapılanan ekiplerden biri olan Panathinaikos, kadrosunu Litvanyalı şutör ile güçlendirdi.

Yunanistan Ligi finalistinden yapılan açıklamaya göre CSKA Moskova‘ya bonservis ödenerek kontratından çıkarılan Marius Grigonis ile 2 yıllık kontrat imzalandı. Resmi olmayan bilgilere göre bonservis bedeli artı oyuncunun 2 yıllık toplam maaşı 2.1 milyon euro tutarında.

Litvanyalı şutör ile Valencia, Zalgiris ve Olympiakos da ilgileniyorlardı.

Grigonis ve Panathiniakos’a transferi hakkındaki analizimi sizlerle daha önce BURADA paylamıştım.

1.98 metre boyunda olan 28 yaşındaki tecrübeli skorer bu sezon Euroleague sahnesinde 16 maçta ortalama 19.9 dakika süre alırken 8.5 sayı, %43.1 3sayı, 1.4 ribaund, 1.9 asist, 7.4 verimlilik puanı ile katkı verebilmişti.

https://youtu.be/yw0E86slUt4

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …